Navigatie

Bij het plaatsen van een bestelling gaat U automatisch akkoord met de volgende voorwaarden: 

1. Algemeen 
Alle produkten op deze site zijn met de hand gemaakt. Hierdoor heeft U altijd een uniek produkt in handen! 

2.Prijzen 

De vermeldde produkt prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen 

3.Verzendkosten 

Alle produkten worden verzonden via PostNL volgens geldend tarief. Uw aankopen worden uiteraard met de grootste zorgvuldigheid verpakt, Ma-Ciel is echter niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van produkten nadat deze zijn overgedragen aan PostNL. U heeft eventueel de mogelijkheid om uw aankopen verzekerd te laten versturen; mocht U dit willen neem dan even contact op via de mail. Aankopen kunnen ook worden opgehaald, echter ALLEEN na afspraak en tegen gepaste (contante) betaling! 

4. Levertijd 

De levertijd van aangekochte produkten is (mits op voorraad) 2 werkdagen. Lots4Dots stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens transport van de bestelde goederen. 

5. In opdracht 

Lots4Dots maakt ook produkten in opdracht. Levertijd voor produkten op bestelling is 1 á 3 weken (afhankelijk van het aantal lopende bestellingen van dat moment.) Aan een produkt in opdracht wordt pas begonnen nadat de overeen gekomen prijs inclusief eventuele verzendkosten op rekening van Lots4Dots is bijgeschreven. 

6.Retour 

Indien de geleverde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen heeft U het recht om Uw aankoop binnen 7 dagen te retourneren. (Dit geldt NIET voor in opdracht gemaakte produkten omdat deze vaak volgens de specifieke wensen van de klant gemaakt zijn!) U dient Lots4Dots vooraf via telefoon of email over de retourzending te informeren. Lots4Dots bevestigt vervolgens de retourzending waarna U uw aankoop kunt retourneren. Geretourneerde produkten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en dienen voorzien te zijn van het originele label. Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant. Retourzendingen onder rembours worden NIET geaccepteerd evenals niet voldoende gefrankeerde retourzendingen. Indien het terug gestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden wordt het aankoopbedrag door Lots4Dots binnen 3-5 werkdagen terug gestort op Uw rekening. Verzendkosten worden NIET terug betaald. 

7.Betaling 

Betaling is mogelijk via iDeal (aanbevolen!), overschrijving vooraf o.v.v. ordernummer of via contante betaling bij afhalen. 

8.Afwijkingen 

De werkelijke kleuren van een produkt kunnen iets afwijken van de kleuren op de getoonde foto`s. 

9.Aansprakelijkheid 

Lots4Dots kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen of verlies hiervan tijdens het transport. 

10.Annulering 

De klant heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan telefonisch of via email, binnen 3 werkdagen na bestelling. Mocht Lots4Dots binnen 5 werkdagen na bestelling geen betaling hebben ontvangen dan ontvangt u een betalingsherinnering via de mail. Indien Lots4Dots binnen uiterlijk 5 werkdagen na deze herinnering nog geen betaling heeft ontvangen, vervalt automatisch de reservering, wordt uw bestelling geannuleerd en wordt het produkt opnieuw op de site aangeboden. 

11.Klachten 

Mocht U onverhoopt een klacht hebben over een aangekocht produkt, stuurt U dan even een mailtje. Samen kijken we dan of we het probleem op kunnen lossen. 

12. Cadeaubonnen 

Onze cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. 
De bon dient in één keer besteed te worden op www.lots4Dots - er word geen wisselgeld op terug gegeven. 

 

© 2011 - 2020 lots4dots | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie